Сьогодні,11 листопада, по всій Україні діятимуть планові відключення. Найбільший обсяг обмежень буде введено у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.

Про це повідомили на сайті Новини Вінниці з посиланням на НАК «Укренерго».

Вінниччину, та більшість областей України де збереглась відносно стабільна ситуація, відключатимуть з 15:00 до 20:00. Це означає, що населенні пункти області у цей проміжок часу відключатимуть на дві години від енергоживлення.

Деталі про відключення того чи іншого населеного пункту та певної локації в ньому треба шукати на сайті оператора енергопостачання області АТ «Вінницяобленерго».

Найбільше потерпатимуть від відключень мешканці Києва, області та ще семи регіонів. Тут режим відключень діятиме так:

З 05:00 до 23:00 у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

«Аварійні обмеження споживання поки що не передбачаються. Графік відключень саме в вашому районі має оприлюднити місцевий оператор системи розподілу (обленерго).
Будь ласка, не вмикайте одночасно в мережу декілька потужних електроприладів упродовж дня, особливо в пікові години споживання – з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00», – нагадали в «Укренерго».

Попередня публікаціяУ Вінниці в неділю відбудеться концерт на підтримку ЗСУ харківського музиканта Міші Крупіна
Наступна публікаціяАдміністратор «Прозорого офісу» знову працюватиме у Гавришівці