Боєць вінницького КОРДу Богдан Булега віддав своє життя за Україну. Йому було лише 35.

В травні 2022 року Богдан Булега разом зі своїми побратимами був відряджений до складу зведеного підрозділу Національної поліції України для виконання бойових завдань у Запорізькій області, де й перестало битися серце мужнього спецпризначення.

З 2015 році проходив службу у батальйоні полiцiї особливого призначення. Поліцейський у складі зведених загонів ніс службу в зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

Професіонал своєї справи, товариш, наставник і вірний друг – таким для своїх рідних, друзів і колег назавжди залишиться Богдан Булега.

«Добрий, чуйний, сильний, з щирою посмішкою та найкращий чоловік у світі», ‒ так згадує про Богдана дружина спецпризначенця Оксана.

Побратим Михайло Южаков згадує про свого заступника та товариша як професійну, віддану справі людину, надійного друга, який умів підбадьорити, порадити, допомогти.

Богдан дуже любив спорт. Після служби вночі міг зранку піти на пробіжку, повправлятися з канатом. Він влучно стріляв з різних видів зброї, займався кросфітом, гирьовим спортом, був неодноразовим призером різного рівня змагань з цих видів спорту.

Його життя обірвалося 22 травня під час ракетного обстрілу росіянами.

Пам’ять про захисника, який віддав своє життя за свободу та незалежність України, назавжди залишиться в серцях його рідних, друзів, колег та побратимів.

Попередня публікаціяПо шести захисним спорудам у Вінниці, які належать приватним особам, направили інформацію до правоохоронних органів
Наступна публікаціяУ Вінниці обговорювали моделі створення доступного житла