Власноруч обрати дизайн функціонального аксесуара та поповнити свій гардероб унікальною річчю, яка підкреслить стиль за всіма законами поточних трендів – усе це можна зробити на майстер-класі, який організовують для вінничан. В останній літній день відділ молодіжної політики міської ради разом із КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» проведуть творчий воркшоп і покажуть, як розписувати шопери.

«Ці тканинні сумки вирішують дві дуже актуальні проблеми відразу: питання екології та особистого стилю», – зазначає начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Сумки-шопери стали одним з найбільш кричущих трендів нашого часу. Директор мережі КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира додав, що шоперами можна користуватися в будь-яких ситуаціях, не лише побутових.

«Такий аксесуар нині є основною складовою для прогулянки у магазин і не тільки, а власний дизайн дозволить відчути себе справжнім митцем».

Майстер-клас із створення дизайну власної екосумки відбудеться 31 серпня об 16:00 за адресою вул.Соборна,91.

Вартість: 200 грн. В суму включено: пошитий шопер, акрилові фарби та пензлики.

Також обов’язкова реєстрація за телефоном: 066 68 60 699.

Попередня публікація«Кристал», «Вінницькій авіаційний завод», спиртзаводи, кар’єри та недобудови: на Вінниччині з вересня оголосять аукціони з приватизації держмайна
Наступна публікаціяДітей переселенців від 6 до 12 років запрошують на безкоштовні заняття у Вінницький коледж мистецтв