Пізно ввечері у с. Кирнасівка Тульчинського району до поліцейських мобільної групи реагування патрульної поліції Тульчинського районного відділу поліції звернувся чоловік з проханням про допомогу. Водій попросив у поліцейських допомогти супроводити його до лікарні у Тульчин. У салоні автівки знаходилася донька чоловіка без свідомості, яка терміново потребувала медичної допомоги.

Про це повідомили в ГУ НП у Вінницькій області.

Водій пояснив, що донька без свідомості. Вона впала і вдарилась головою. 13-річну Вікторію терміново потрібно було доставити до районної лікарні. Поліцейські негайно увімкнули на службовому автомобілі проблискові маячки й почали здійснювати супровід до лікарні.

“По дорозі до медичного закладу поліцейські попередили лікарів швидкої про дитину, медики виїхали на зустріч. При в’їзді у місто медики зустріли поліцейських та авто із дитиною, але оглянувши вирішили не переміщати дівчинку зайвий раз. Приблизно через 5 хвилин Вікторія була у медзаклад, де її направили на обстеження.

Переконавшись, що дівчинці надається вся необхідна допомога, правоохоронці повернулися до місця несення служби. Сьогодні Вікторія почуває себе добре і годується до повернення додому. Бажаємо дитині радісного дитинства та міцного здоров’я!”, – повідомили у поліції.

Попередня публікаціяУ Вінниці розмалювали уквітчану мапу України під час акції «Малюю щастя рідної держави». Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувся семінар «ДО ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ» та презентація анімаційного фільму «Історія України за 15 хвилин». Відео