На Донеччині, де зараз ведуться найзапекліші бої, загинув 33-річний Василь Пирогов із Козятина, що на Вінниччині.

Він любив життя, своїх батьків, двох сестричок Олю та Катю, але над усе — десятилітню донечку Даринку. Аби захистити Україну і своїх рідних, 4 квітня пішов добровольцем на фронт, – пише видання “Факти”.

Василь за порадою тата вступив до місцевого залізничного училища, аби здобути фах майстра колійних робіт, — повідомляє місцеве видання «Вісник Козятинщини».

Війна перекроїла всі Василеві плани та сподівання. Його армійський досвід мінометника був конче потрібен в гарячих точках боротьби за нашу Незалежність. І Василь був у горнилі вогненних подій.

Сестру воїна Олю Пирогову добре знають, бо вона відома волонтерка. Свій наступний візит вона мала здійснити на Донеччину в бойові лаштунки, де нелегку службу ніс її Василько. З братом, а він перебував у гарячих точках Слов’янського району, в коротких телефонних розмовах обговорювали майбутню зустріч.

Це мала бути сорокова її поїздка в гарячі точки бойових дій. Та любий Василько випередив її, повернувшись додому, щоб вже навіки спочити в рідній батьківській землі…

Василь знайшов свій вічний спочинок на кладовищі рідного села Іванківці. Путінська росія забирає життя кращих, але вона не забере від нас любові до рідної землі та до тих, хто ціною власного життя захистив її.

Попередня публікаціяУ Вінниці незабаром з’явиться нова марка від Укрпошти «Українська Мрія»
Наступна публікаціяУ Десні навчально-виховний комплекс перепрофілювали у дитячий садочок