Сьогодні, 4 травня, ситуація у Вінниці стабільна, вся критична інфраструктура працює. Комунальні служби забезпечують порядок і чистоту у місті. В оселях є газ, світло та вода. У випадку виникнення аварій, бригади оперативно усувають недоліки на мережах.

Наразі начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає:

«Працівники «Вінницьких міських електромереж» сьогодні здійснюють планові роботи за такими адресами: вул. Д. Нечая, пров. Могильчака, вул. Лебединського, 3-й пров. Руданського, вул. Ботанічна, вул. Кобилянської, пров. Медовий, вул. Ранкова, Серпнева, пров. Дубовецький, вул. Привокзальна, провулки Привокзальний та Братів Котенків. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла».

КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжує роботи на вул. Келецькій.

Щодо КП «Вінницяоблводоканал», то його аварійні бригади сьогодні усувають пориви на вул. Грохольських, просп. Космонавтів та на перехресті вулиць Острозького та В. Антоновича. Відразу по завершенні робіт послугу з водопостачання буде відновлено.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці присудили 15 років ув’язнення за держзраду чоловіку, який добровільно вступив в військо «ДНР»
Наступна публікаціяВінницькі поліцейські надаватимуть допомогу постраждалим від домашнього насильства