Першу жінку співробітники СБУ Вінниччини «знайшли» завдячуючи повідомленням у соцмережах. Вінничанка, прихильниця однієї з проросійських партій, повідомляла у різноманітних чатах громадянам Росії інформацію про ракетний обстріл Командування ПС ЗСУ.

На відео скріншотів чатів видно, що жінка повідомляла своїм адресатам не тільки подробиці наслідків ракетного обстрілу, влучання в ціль, реакцію на них суспільства і влади, а ще й негативно коментувала дії України у війні.

Як повідомили в УСБУ Вінницької області слідчі СБУ ведуть досудове розслідування проти вінничанки, яка виправдовує агресію Росії, заперечує тимчасову окупацію частин територій, а також здійснює верифікацію осіб, які воюють.

Друга жінка у соціальних мережах активно поширювала інформацію, в якій виправдовувала агресора. Також ця вінничанка ставила за приклад президента країни агресора, героїзувала злочинні дії армії РФ, закликала до признання незаконних терористичних угруповань «ЛНР» і «ДНР». Проти цієї жінки також ведуть розслідування.

Попередня публікаціяУ Вінниці для дітей проводять онлайн-турніри з шахів і шашок
Наступна публікаціяУ Вінниці судитимуть колишнього посадовця податкової інспекції