У Вінниці запрошують на відвідини контактного зоопарку

Як і обіцяли, наш сайт починає публікацію безоплатної реклами для волонтерського бізнесу.

Отже, історія перша, від самого створення Контактного зоопарку, у Вінниці, його ідея полягала в тому, щоб допомагати подолати складні психічні стани у дітей та дорослих з вадами психічного розвитку, чи в стресовому стані. За словами власниці зоопарку Наталії Веденко – Черної, на сьогодні ця потреба як ніколи актуальна.

«До нас уже приходять люди з дітьми, які евакуювались з місць де тривають бойові дії. Це важко навіть описати ті емоції, які вони пережили. Деякі діти після спілкування з нашими підопічними вперше посміхаються», – стримуючи сльози розповідає пані Наталія.

За словами власниці зоопарку їх бізнес завжди був волонтерським і вони завжди допомагали, але наразі і самі потребують допомоги, адже утримання та прогодівля тварин справа коштовна. Попри все власниця зоопарку та її родина та чудові тварини продовжують допомагати людям, які потребують щирого тепла та відчуття безпеки після жахіть, які вони пережили.

«Ми запрошуємо всіх вінничан приходити в наш зоопарк і отримувати позитивні емоції. Ви допоможете нам ми допоможемо іще багатьом людям, які не можуть собі цього дозволити», – запрошує пані Наталія.

Отже, щоб замовити в відвідини контактного зоопарку потрібно зателефонувати за номером +38 (093)926 65 63. Він знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки 17

Приймають екскурсії до 30 осіб.

Попередня публікаціяУ Вінниці мають прибрати усі прибудинкові території до середини квітня
Наступна публікаціяПоліцейські виявили міні-теплицю канабісом у жителя Хмільницького району