Вінницькі ЗМІ пропонують безкоштовну рекламу будь-якому бізнесу що працює у військових умовах і займається благодійністю.

«Звертаємось до виробників, промисловців, середнього та малого бізнесу, всім хто працює в сфері торгівлі, послуг та інше. В цей важкий для всієї країни час, ми хочемо підтримати вінницький бізнес!

Важливо!

«Всім підприємцям чи виробникам, які надають благодійну допомогу ЗСУ, Нацполіції, теоробороні, біженцям та переселенцям – реклама БЕЗКОШТОВНА!», – йдеться в повідомленні наших колег.

Для інших категорій бізнесу, хто потребує рекламу товарів чи послуг надаємо 70%-90% знижку на рекламу на нашому телеграм-каналі, соцмережах та на сайті “Новини Вінниці”», – йдеться в повідомленні.

Редакція Vinnytsia PressPoint приєднується до пропозиції на тих самих умовах.

«Шановні підприємці, ми готові розмістити ваші рекламні банери та публікації на нашому сайті. У фейсбук групах та на телеграм каналі. Працюємо разом заради Перемоги! Все буде Україна!», – з повагою редакція Vinnytsia PressPoint.

Щоб надати рекламну пропозицію, звертайтесь на нашу пошту presspoint.in.ua@gmail.com, або за телефоном +3 8(096)253 92 10.

“Всі видання нашого медіахолдингу вирішили надавати допомогу і підтримку промисловцям, виробникам та підприємцям Вінницької області. Всім хто допомагає ЗСУ, правоохоронцям, теробороні, переселенцям, біженцям, незахищеним верствам населення, наші видання, телеграм-канали, соцмережі надають БЕЗКОШТОВНО рекламу їх продукції, товарів та послуг.

Для інших категорій бізнесу, які потребують підтримки, наші видання дають максимально можливу знижку (70%-90%) для вінницьких підприємців!
Пишіть нашим редакторам: presspoint.in.ua@gmail.com news.vn2015@gmail.com politarena.info@gmail.com, або мені в особисті повідомлення”, – повідомляє власник новинних ресурсів Микола Філонов.
Докладно про умови тут: https://t.me/VinnytsiaTelegram/1832

Все буде Україна!

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині повернули з приватної власності ділянку Вінницького транспортного коледжу
Наступна публікаціяПодаткова працює. На Вінниччині можна звернутись на податкову «гарячу лінію»