Наразі, рішення скасували. Подробиці тут. З 21 січня організація освітнього процесу на території Вінницької міської територіальної громади для учнів 1-11 класів буде проходити дистанційно згідно з затвердженим розкладом навчальних занять. Таке рішення 20 січня прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб не допустити підвищення рівня захворюваності на гострі вірусні інфекції, грип та COVID-19.

Станом на 19 січня 16 з 45 шкіл Вінницької міської територіальної громади перетнули епідпоріг(більше 20%) із захворюваності на грип та гострі вірусні інфекції.

Збільшилась і кількість дітей, хворих на коронавірус. За даними департаменту охорони здоров’я міської ради, на стаціонарне лікування до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні в середньому щодня госпіталізують 40 дітей, до обласної дитячої інфекційної лікарні – 18 дітей.

У зв’язку з цим, за рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 21 січня учні 1-11 класів будуть навчатись дистанційно згідно з затвердженим розкладом навчальних занять.

Заклади позашкільної освіти теж працюватимуть в онлайн-режимі.

Попередня публікаціяВ конкурсі «Вікі любить пам’ятки» на Вінниччині перемогла світлина Миколаївської церкви у селі Борисівка
Наступна публікаціяУ Вінниці люди 50+ отримують нові знання та допомагають дітям з інвалідністю