В неділю, 22 серпня, у Вінниці відбудеться півмарафон «Вінниця біжить». До участі у забігу зареєструвались 900 учасників зі всієї України. Серед учасників як професійні спортсмени, так і усі охочі, незалежно від віку та фізичної підготовки. Переможці на різних дистанціях отримають грошові призи, а кожного десятого учасника чекає подарунок. Серед дітей спортсменів розіграють велосипед.

Забіг пройде центральними вулицями міста. Старт – о 8:00 від головного входу Центрального міського парку ім. М.Леонтовича. Учасники мають пробігти вулицями міста і фінішувати там, де й був старт.

«Це уже третій півмарафон у Вінниці. Це спортивне дійство, яке показує, що спорт єднає. Все організовано на високому професійному рівні», – розповів голова комітету по фізичній культурі й спорту Сергій Краєвський.

Забіги пройдуть на трьох дистанціях:

4,2 км – для всіх охочих. Старт о 10:30.

Наступна дистанція у 10 км – для людей, віком від 16 років. Обираючи цю дистанцію, учасники мають принести оригінал паспорта. Старт о 08:00.

А також 21,095 км – дистанція для професійних спортсменів і тих хто впевнений, що подолає ці кілометри. Вік учасників від 18 років. Для всіх учасників обов’язкова попередня реєстрація.

Попередня публікаціяЯк у Вінниці святкуватимуть День Державного Прапора та День Незалежності України
Наступна публікаціяЯкі професії потрібні працедавцям на Вінниччині. Статистика