Уряд змінює процедуру оформлення субсидії: вінничанам, які хочуть отримувати цю допомогу, потрібно оновити дані

Кабінет Міністрів України ініціює зміни до Порядку призначення житлових субсидій. Так, з травня 2021 року призначення житлової субсидії на неопалювальний та наступний періоди буде здійснюватися лише після подання нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб. Директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова пояснила, як мають діяти вінничани, які оформлюють субсидію.

Відзначимо, що раніше субсидії у Вінницькій територіальній громаді призначалася автоматично. До управлінь соціального захисту зверталися лише ті вінничани, які вперше її оформляли та в яких відбулися зміни в складі сім’ї.

«Департаментом соціальної політики розпочато попередній запис на видачу талонів для оформлення житлової субсидії на неопалювальний період. У зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями запис на отримання талону здійснюється винятково в телефонному режимі. Звернутися потрібно за телефонами: 50-83-88; 50-83-96 – Управління соціального захисту населення «Правобережне»; 50-86-70; 50-86-69 – Управління соціального захисту населення «Лівобережне». Також можна записатись самостійно через «Персональний кабінет» на офіційному сайті ВМР https://cutt.ly/ic5sxXo », – розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Зауважимо, що мешканці Вінницької міської територіальної громади мають прийти до Прозорих офісів відповідно до зазначеної в талоні дати та часу приймання, а також дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій, повідомляють в міськраді Вінниці.

Попередня публікаціяВінницькій боксер виборов «срібло» на XV Міжнародному турнірі з боксу
Наступна публікаціяНа Вінниччині проаналізували активність партій після місцевих виборів