В Центрі Освіти Дорослих планують навчати освоювати сучасні технології, фінансові інструменти та правові і юридичні питання.

Навчати планують близько 500 осіб за більш ніж 15 напрямками.

Проєкт реалізовують Громадська організація «Центр Поділля-Соціум» у партнерстві з Вінницькою міською радою за підтримки DVV International в Україні та за сприяння Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

«Цей проєкт дуже потрібний Вінниці. Хочу сказати, що коли ми вперше зустрілися і почали про це говорити, наш міський голова Сергій Моргунов зауважив, що такий центр потрібен територіальній громаді. У наш мобільний і глобальний час постійно потрібно навчатися. Ми всі пам’ятаємо, що навчатися ніколи не пізно. Ми вдячні усім партнерам. Хочу сказати, що цей проєкт ми будемо розширювати й на приєднаних територіях, а згодом – і на всю Вінниччину. Важливо, щоб наші громадяни відчували від цього користь та бачили результат», – сказала заступниця міського голови Галина Якубович.

Ректорка Вінницького держаного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Наталія Лазаренко під час відкриття Центру Освіти Дорослих відзначила, що заклад готовий бути активними учасниками цього процесу.

Попередня публікаціяЗимова прогулянка Південним Бугом у Вінниці: «Річковий порт, Замкова гора, острів «Кемпа» та «Єрусалимка»». ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна публікаціяНа Вінниччині 14-річна дівчина порізала собі передпліччя у шкільній вбиральні