Поліцейські затримали трьох хуліганів, які спровокували бійку з охороною супермаркету.
30 січня бійці батальйону патрульної служби особливого призначення «Вінниця» затримали на місці злочину двох вінничан, причетних до хуліганських дій у одному із супермаркетів обласного центру. Третього правопорушника, який втік з місця події, затримали згодом.
Молодикам, віком 18,19 та 21 рік, оголошено про підозру та обрано запобіжний захід на час досудового розслідування – тримання під вартою без права внесення застави.
Слідством встановлено, що троє зловмисників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, близько 23 години зайшли до одного із вінницьких супермаркетів. Хлопці поводили себе агресивно, розпивали спиртне, на зауваження охорони не реагували. Після чергового зауваження підозрювані спровокували бійку з охоронцями закладу. Внаслідок інциденту останні отримали тілесні ушкодження.
Двох правопорушників поліцейські затримали на місці злочину спільно з охороною супермаркету. Третій учасник бійки втік, але згодом був затриманий.
За цим фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство) України. За такий злочин передбачено покарання – до 5 років позбавлення волі, повідомляє поліція Вінниччини.
Попередня публікаціяЧерез снігопад Вінницю прибиратимуть цілодобово
Наступна публікаціяУ Вінниці до адміністративної відповідальності притягнули 28 підлітків за куріння та вживання алкоголю