Комунальні служби цілодобово працюватимуть над очищенням міста від снігу
У зв’язку зі снігопадом вінницькі комунальники продовжують працювати в посиленому режимі. Дороги та тротуари посипають протиожеледними матеріалами, щоб не утворювалась крижана кірка на асфальті. Очікується, що близько 21 години сніжити перестане, тож, на дороги вийдуть ланки зі спецтехніки, які будуть чистити дороги від снігу.
Комунальні служби працюватимуть цілодобово над прибиранням міста, щоб забезпечити безперебійний рух для транспорту, в тому числі й громадського.
Окрім того, на прибудинкових територіях та тротуарах працює малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання – загалом 350 двірників. Вони розчищають пішохідну зону, проходи до під’їздів та контейнерних майданчиків тощо, щоб вінничанам було зручно.
Оскільки у Вінниці ускладнились погодні умови – усім учасниками дорожнього руху варто бути обережними. Комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не залишати на ніч автівки вздовж узбіч, повідомляють в міськраді Вінниці.
Возможно, это изображение (снег)
Попередня публікаціяНа Вінниччині розкрили пограбування пенсіонерки
Наступна публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали юнаків які побились з охороною супермаркета