У Вінниці ювенальні поліцейські проводять рейди з попередження вживання неповнолітніми алкоголю та цигарок.
Поліцейські Вінницького районного управління спільно з військовослужбовцями у вечірній та нічний час перевіряють розважальні заклади та місця відпочинку щодо перебування там неповнолітніх.
Під час таких рейдів у місті поліцейські перевірили комп’ютерні клуби, кафе-бари, каль’ян-бари, заклади харчування. Відповідно до законодавства діти після 22:00 можуть перебувати у розважальних закладах лише в присутності хоча б одного з батьків. Правоохоронці попередили власників закладів про відповідальність за порушення норм закону, зокрема, про заборону продажу дітям алкогольних напоїв і тютюнових виробів.
Відпрацьовано місця збору молоді, де неповнолітні вживають спиртні напої, палять, можуть вживати наркотичні речовини.
За словами начальника ювенальної превенції Вінницького районного управління Володимира Борищука, під час рейдів «Діти вулиці» впродовж 27-29 січня до адміністративної відповідальності за куріння та розпиття алкоголю притягнуто 28 неповнолітніх, які досягли 16-річного віку.
На сімох осіб за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння складені адміністративні матеріали відповідно до ст. 180 КУпАП. Також складено 8 протоколів за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей згідно ст. 184 КУпАП, повідомляє поліція Вінниччини.
Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)
Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали юнаків які побились з охороною супермаркета
Наступна публікаціяЗбірна України виступить в Монте-Карло на ралі класичних авто в костюмах з гербом Вінниці