Після передачі Вінницької лікарні до міської ОТГ в закладі розпочалась боротьба за владу.

Нагадаємо, що саме через цю лікарню місцева організація партії Порошенка “розчохлила” партійні прапори та мітингувала… проти муніципальних доплат і підвищення зарплат колективу лікарні.

При чому розпочалась з чорного піару, анонімних дописів в соцмережах та на проросійських блог-платформах.

Мова йде про фейкові дописи, про заступницю головного лікаря Вінницької ЦКРЛ Тетяну Катілову.

Фото з офіційного сайту лікарні.

Катілова Тетяна Олексіївна – заступник головного лікаря з медичної частини, має вищу кваліфікаційну категорію за фахом «Організація і управління охороною здоров`я» та «Терапія».

Як ще, окрім фейкової, можна назвати «інформацію» від “обурених пацієнтів клінічної лікарні, які вимагають звільнення хабарниці та корупціонерки” без єдиного прізвища пацієнта та від імені фейкового автора блогу?

Чого лише вартують епітети на кшталт “Чикатило”, “жорстка” і «безпринципна» особа яка “вбиває” (!) людей. І все це про заступницю головного лікаря Катілову.

“Вбиває” людей, як виявилось, тим, що… за твердженням анонімного автора, заступниця головного лікаря бере з кожного бажаючого госпіталізуватись по 400 грн, а з операцій хірургів по 2000 грн.

Звісно, в українській медицині багато проблем, але ось так собі уявити, як заступниця головного лікаря ходить по палатам та операційним зі скринькою та віджимає гроші у бідних хірургів та з хворих, і одразу після отримання коштів жорстко вбиває їх (а можливо ще й свідків) – важко.

Не стикується в цих анонімках і відсутність заяв від “ошуканих” та “знедолених” в правоохоронні органи. Особливо в частині “вбивства людей Чикатилом”.

В ключових вінницьких пабліках анонімні пости довго не проіснували, адже будь-який притомний адміністратор спільноти одразу розпізнає фейкову інформацію, яка має явно політичне забарвлення та чітко вказує на інтереси певних осіб у роздмухуванні недостовірної інформації.

Та й вінничани миттєво стали на захист лікарки в коментарях дописів соцмереж, вказуючи на замовність, недостовірність та явну ангажованість анонімних дописів.

Але головна нестиковка в анонімному лікарняному епосі про “Чикатило яка вбиває людей гривнями і взагалі головне уособлення зла на Землі” – це головний лікар Вінницької ЦКРЛ Олександр Кривов’яз.

А точніше його відсутність в анонімних дописах та цій конкретній історії. Як і його офіійної реакції на “такі неподобства” в його закладі.

Що ж це за керівник та менеджер такий, заступники якого під його носом роблять такі “чикатильські неподобства”?

А можливо вся справа в тому, що прізвище, яке не згадується в пасквілі (на чому зазвичай “паляться” любетелі-аматори анонімних вкидів) і є прізвищем замовника, чи співавтора лікарняних анонімок?

Звісно ця непересічна інформаційна спецоперація не вартує навіть поверхневого аналізу, але мотивація замовників атаки на свою ж колегу зрозуміла.

Керівництво лікарні перелякалось, що поставило не на ту політичну конячку (Європейська солідарність), так як і в міській, і в районній, і в обласній раді зараз депутатська більшість, яка і вирішує долю комунальних закладів, у іншої партії, тому й почали в лікарні воювати не за життя і здоров’я пацієнтів, а за власні крісла?

Попередня публікаціяМи послідовно і категорично виступаємо проти підняття тарифів, – Сергій Моргунов
Наступна публікаціяУ Вінниці ще один швейцарський трамвай переобладнали у службовий. Фото