До 14 років ув’язнення засудили у Вінницькій області молодика, який вбив 82-річну пенсіонерку.
22-річний хлопець у вересні 2019 року з метою крадіжки проник до будинку потерпілої. Почувши шум, жінка прокинулась і побачила зловмисника. Підсудний кухонним ножем декілька разів вдарив пенсіонерку і втік, забравши її мобільний телефон.
Злочин стався 4 вересня в селі Ситківці Немирівського району. Зловмисника оперативники управління карного розшуку затримали наступного дня у смт Крижопіль. Під час розслідування кримінального провадження слідством встановлено, що раніше зловмисник був знайомий з потерпілою, і він знав, що жінка проживала сама. Молодик дочекався, поки вона ляже спати, і проник у будинок. Коли він шукав гроші, господарка будинку прокинулась і почала кричати. Тоді він взяв кухонний ніж та декілька разів вдарив ним потерпілу.
Колегія суддів Немирівського районного суду визнала підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та призначила йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років з конфіскацією майна, повідомляють в поліції Вінниччини.
Попередня публікаціяПід ОДА Вінниччини триває мітинг підприємців. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині платники податків сплатили понад 9 мільярдів гривень до місцевих бюджетів