Показник забезпеченості киснем ліжкового фонду – один з кращих у державі. У стаціонарах міських закладів, де надають допомогу хворим з коронавірусом, обладнано 485 кисневих точок, повідомляє міський очільник Вінниці на своїй феусбук сторінці.
“83% ліжок, виділених під COVID у міських лікарнях, забезпечені киснем. Це один з кращих показників у країні на сьогодні. Але ми продовжуємо цю роботу, щоб довести його до 100%. Адже кожний восьмий з десяти госпіталізованих потребує оксигенотерапії. А для пацієнтів у важкому стані – кисень є життєво необхідним.
Для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 в 4-х міських стаціонарах розгорнуто 585 ліжок”, – пише Сергій Моргунов.
За словами міського очільника, за досить короткий час у Вінниці обладнали 485 кисневих точок – через централізовану систему постачання та за допомогою кисневих концентраторів. Зокрема, додаткові магістралі цього року проклали у 1-ій та 3-ій міських лікарнях, а також закупили 46 кисневих концентраторів.
” У цілому на додаткове забезпечення киснем ми спрямували з бюджету громади 3,4 мільйони гривень”, – резюмує міський голова.
На изображении может находиться: один или несколько человек, текст и в помещении
Попередня публікаціяТОВ «Вінницягаз Збут» отримало пакет ліцензій на постачання електроенергії
Наступна публікаціяДля хворих на коронавірус до лікарень Вінниччини вже доставили 900 «Пакунків пацієнта»