Увосьме протягом року водій сідає за кермо з ознаками сп’яніння. Востаннє — ймовірно, під дією наркотиків.
Вчора, 8 грудня, вранці, патрулюючи автодорогу М-21 (Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський), у селі Махнівка інспектори помітили автомобіль Opel Corsa, що рухався з порушенням ПДР. Поліцейські його зупинили.
Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Посвідчення водія чоловік не мав, оскільки позбавлений права керування за водіння у стані сп’яніння. Порушник відмовився від проходження огляду на місці зупинки в присутності 2-х свідків.
На 26-річного водія автомобіля Opel Corsa патрульні скали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою таким правом) КУпАП. Чоловіка відсторонили від керування.
Від початку року на цього порушника патрульні поліцейські склали 14 адмінматеріалів, зокрема, 8 із них — за керування в стані сп’яніння.
Попередня публікаціяВінничанам представили проект бюджету Вінницької міської територіальної громади на 2021 рік
Наступна публікаціяПідтримка підприємництва, нові промислові об’єкти, дороги та благоустрій, у Вінниці презентували програму розвитку на 2021