На Вінниччині народна майстриня отримала за вишиванку перше місце в міжнародному конкурсі «Les etoiles de Versailles – 2020»

Ямпільчанка Алла Болгарська посіла перше місце в Міжнародному інтернет-конкурсі у межах серії фестивалів ZIRKA у Словаччині, Польщі, Німеччині, Австрії, Угорщині, Болгарії, Франції та Україні. ЇЇ робота вишиванка перемогла у номінації декоративно прикладне мистецтво і Алла Болгарська отримала перше місце в категорії професіонал.

Пані Алла, надзвичайно обдарована народна мисткиня, понад 5 років очолювала колектив «Солов’їні вічка». Жінка захоплено вивчає та популяризує автентичні техніки вишивки, а ще встигає передавати майстерність та любов до творчості дітям, адже викладає в Ямпільському будинку дитячої та юнацької творчості, де веде гурток народної творчості та народної вишивки.

Сорочка має назву “Золото Поділля”, це жіноча сорочка.
Вишивка зроблена традичційними подільськими швами (качалочка, солов’їна вічка, курячий брід, штапівка, рахункова гладь, зерновий вивід, мережка подвійний прутик, ляхівка. Тепер, призова сорочка буде експонуватись у галереї в Європі та ввійде в каталог «Таланти України».
Немає опису.
Немає опису.
Попередня публікаціяНа Вінниччині провели чемпіонат області з веслування на човнах «Дракон»
Наступна публікаціяУ Вінниці утеплили іще два дитячих садочки