У Вінниці на Замості завершують утеплення ще двох дитячих садочків.
Дошкільні заклади №23 та №26 – одні з найбільших у місті. До того ж мали одні з найвищих показників тепловтрат серед закладів освіти. За підсумками енергоаудиту, їх включили до програми термомодернізації.
“Цього року ми утеплюємо 7 садочків. Три заклади розташовані у районі Замостя. Серед них і одні з найбільших у Вінниці – 26-ий на вул. Київській та 23-ій на Довженка. Роботи тут практично завершені.
Ці заклади приблизно одних років забудови, типової конструкції і мають спільну рису – величезні тепловтрати. Через це забезпечити оптимальну температуру у приміщеннях було непросто. А для комфортного перебування маленьких вихованців – це дуже важливо.
Добре, що історії про холодні групи поступово відходять у минуле. Діти почуваються краще і батьки спокійні – а це найголовніше”, – пише у фейсбук, про утеплення садочків, міський голова Вінниці Сергій Моргунов.
За словами міського очільника, термомодернізація – це інвестиція в енергозбереження. Після реконструкції на одному закладі громада може економити в опалювальний період близько 30%. Тож, муніципальну програму осучаснення закладів освіти будуть продовжувати.
Попередня публікаціяНа Вінниччині народна майстриня отримала за вишиванку перше місце в міжнародному конкурсі «Les etoiles de Versailles – 2020»
Наступна публікаціяУ Вінниці співробітники СБУ затримали на хабарі двох поліцейських