На установчу сесію міськради, привітати депутатів та побажати плідної роботи, завітав міський голова 2006 -2014 років, колишній прем’єр-міністр України, лідер партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман.

«Вельмишановні і дорогі вінничани, шановний пане голово, пане секретар ради, колеги заступники, шановні колеги депутати, сьогодні розпочинається нова віха в історії нашого прекрасного міста. Напевно, у нас ніколи не було простих часів. Але сьогодні, як ми бачимо майбутнє, насправді дуже багато викликів. Я в першу чергу хотів би подякувати сьогодні: всім вінничанам, які прийшли, підтримали нашу команду, нашого кандидата на посаду міського голови, якій переміг з дуже серйозним результатом і тих які обрали представників інших політичних сил.

Сьогодні сформована єдина команда Вінницької міської ради. Але пріоритет, незалежно від того які політичні сили ви представляєте сьогодні, має залишатись єдиним – ми прийшли служити вінничанам. Насправді, остання історія 15 років говорить про те, що все в нашому житті можливо.

Як би не було важко, якщо ми підходимо до справи професійно, відкрито, відповідально, ми завжди знаходимо правильне рішення, для того щоб Вінниця розвивалась. Більше того, в цей не простий час ми отримали перемогу і в обласну раду і в міські ради об’єднаних територіальних громад, всієї області.

Ми зайняли, наша політична партія «Українська стратегія», перше відповідальне місце.

Це означає, що з сьогоднішнього дня, ми приступаємо до нових завдань. Я би дуже хотів, щоби та нова історія, яку вже будете писати ви, вона була яскравою, вона була успішною. Людям сьогодні надзвичайно важко і вони завжди будуть дивитись на те які ви приймаєте рішення, наскільки ви відкриті, наскільки ви публічні, наскільки ви ефективні. Але я точно знаю, що під лідерством Сергія Моргунова, нашого міського голови, спільно з професійною командою заступників, всіх членів виконкому, всіх тих хто працює сьогодні у міській раді, будь яке завдання яке стоїть попереду, воно по плечу.

Тому, я бажаю вам, успіхів! Я бажаю вам, щоб кожен день, ви завжди пам’ятали, про ту безпрецедентну довіру яку ви отримали від кожного вінничанина. Адже для нас, для мене, кожен вінничанин – важливий. Тому, успіхів і процвітання нашому прекрасному місту!», – сказав у вітальному слові Володимир Гройсман.

Попередня публікаціяНа Вінниччині власники елітних авто сплатили понад п’ять мільйонів транспортного податку
Наступна публікаціяНа Вінниччині триває ремонт доріг