В межах проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває з 25 листопада по 10 грудня, з метою привернення уваги до боротьби з будь-якими проявами насильства, на один день, підсвітять приміщення обласної державної адміністрації в помаранчевим кольором. Про заходи заплановані в межах акції повідомляють на сайті ОДА Вінниччини.

В рамках заходів відбудеться регіональна акція «Не мовчи! Ми допоможемо». Це флешмоб, присвячений висвітленню інформації з використанням жестової мови, про те, куди можна звернутися за допомогою, у разі домашнього насильства, а також розповсюдження цієї інформації в соціальних мережах.

Відбуватиметься трансляція відеороликів соціальної реклами на місцевих телеканалах, сторінках соціальних мереж обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, у торгових центрах, адміністративних будівлях, маршрутних таксі. Окрім того, буде розміщено голосову соціальну рекламу в громадському транспорті.

В рамках акції відбудеться виставка дитячих малюнків «Моя родина вільна від насильства», дитячі малюнки розмістять в холі адміністративної будівлі «Книжка».

Попередня публікаціяВінничани писали національний диктант з селфі та відео про це
Наступна публікаціяНа Вінниччині за добу поліцейські розкрили чотири крадіжки