На Вінниччині за добу поліцейські розкрили чотири крадіжки. На спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі особи вчинили крадіжку 4000 гривень та продуктів харчування з автомобіля Hyundai, запаркованого на одній з вулиць міста Вінниці.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясувалось, потерпілий разом з товаришем до приїзду поліцейських затримали одного із зловмисників, коли той намагався втекти. Правопорушником виявився 40 – річний раніше судимий за майнові злочини вінничанин.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцією проводяться розшукові заходи для встановлення місцяперебування його спільників.

Цієї ж доби шаргородські поліцейські затримали 40-річного місцевого жителя, який з квартири у селі Деребчин вчинив крадіжку мобільного телефону.

Співробітники Гайсинського відділу розшукали раніше судимого 51 – річного правопорушника, який підозрюється у крадіжці велосипеда «Шарп» з гаражного приміщення місцевого жителя.

Хмільницькі поліцейські встановили особу правопорушника, який у вересні місяці з господарського приміщення жителя села Пустовійти викрав двигун до велосипеда. Зловмисником виявився 17 – річний місцевий мешканець.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяВінницьку ОДА на один день підсвітять помаранчевим – протестуючи проти насильства
Наступна публікаціяНа Вінниччині автомобіль збив скутер: потерпілі у лікарні