У Вінниці розповіли подробиці проведення МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Проведення МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно щороку відбувається у рамках відзначення  Дня міста Вінниці. Уже традиційно на нього приїдуть відомі актори Євген Чепурняк, Віктор Андрієнко. А ведучими церемонії нагородження стануть артисти театру «Маски-Шоу» Борис Барський і Георгій Делієв. 
 
У Вінниці на майдані Незалежності за багаторічною традицією, пройде вже чотирнадцятий МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль пародійного і комедійного кіно. Цього разу він розпочнеться 11 вересня о 19:00 на майдані Незалежності. Організатори обіцяють багато цікавинок та чимало зіркових гостей.
Темою цьогорічного фестивалю пародійного і комедійного кіно стане «Кіно-Маскарад». На фестиваль надійшло близько 100 робіт із різних куточків світу.  З усіма номінаціями можна ознайомитися за посиланням http://www.vinnician.org/2019/63-onlain-transliatsiia.
«11 вересня на майдані Незалежності відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців фестивалю золотими летючими слонами. Ведучим заходу будуть артисти театру «Маски-Шоу» Борис Барський і Георгій Делієв. До нас завітають друзі нашого міста Віктор Андрієнко, Євген Чепурняк. Новим обличчям на нашому фестивалі стане Марк Куцевалов («Прозрачный гонщик»), учасник одного із  телевізійних проєктів. Ну і виступатиме для гостей свята наш друг, талановитий вінничанин Дмитро Шуров (Pianoбой). Він доречі нещодавно отримав нагороду «Кращий композитор» у рейтингу «Знято в Україні» від сайту delo.ua, за саундтрек до одного із серіалів», – розповів координатор проекту ВІННИЦІЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно Євген Майданик.
Попередня публікаціяУ Вінниці почали встановлювати інформаційні таблички на найпопулярніших туристичних точках
Наступна публікаціяМісцева влада Вінниці найбільше інвестувала у капітальний ремонт доріг