У Вінниці водій Opel не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну і зіткнувся з Hyundai. Фото

У Вінниці водій Opel не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну і зіткнувся з Hyundai. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції. Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Opel та Hyundai сталась 15 червня у м. Вінниці. Внаслідок аварії водій однієї з автівок госпіталізований до лікарні.

Автопригода сталась близько 15.30 години на вулиці Московській. За кермом автомобіля Opel перебував 24 – річний вінничанин.

За попередньою інформацією слідства, чоловік не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Hyundai, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок автопригоди 26 – річний водій Hyundai госпіталізований до нейрохірургічного відділення міської лікарні. Водії освідувані, вони тверезі. Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Попередня публікаціяВінниччина посіла п’яте місце в Україні за кількістю протоколів складених за зайняття проституцією
Наступна публікаціяВінниччина в трійці лідерів за використанням коштів Дорожнього фонду на ремонт доріг