Інформаційне агентство УНН оприлюднило статистику від департаменту по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. За нею Вінниччина посіла п’яте місце по Україні за кількістю протоколів складених за статтею 181-1 КУпАП “Заняття проституцією”.

Журналістам Вінниця Pres Point, підтвердили цю інформацію в Головному управлінні поліції Вінницької області. З початку року на Вінниччині складений 31 протокол за статтею 181-1 КУпАП “Заняття проституцією”.

Лідирує в статистиці Одеська область, а Вінниччина на один протокол перегнала столицю.

Отже, за 5 місяців цього року найбільше виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП “Заняття проституцією”, в Одеській області – 76. За нею йде Херсонська область – 59 осіб, у Дніпропетровській області – 39 осіб, у Вінницькій області – 31 чоловік. Далі – Київ з 30 особами.

При цьому, за цей період найменше осіб, що займалися проституцією, виявили в Житомирській області – 1. У Донецькій і Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Всього в Одеській області виявили 176 адміністративних правопорушень, в Херсонській – 77, у Дніпропетровській області – 47.

У той же час, в Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, в Донецькій і Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Нагадаємо, з початку року в Україні виявлено понад 400 повій.

Як повідомлялося, за 5 місяців 2019 року в Одеській області виявили найбільше осіб, що займалися проституцією, – 138

Попередня публікаціяУ Вінниці засудили жінку, яка у липні минулого року «замінувала» вінницький супермаркет
Наступна публікаціяУ Вінниці водій Opel не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну і зіткнувся з Hyundai. Фото