Вінничани просять у петиції врегулювати рух на перехресті вулиці А. Шептицького та Сабарівського шосе

Вінничанин Павло Чайковський звернувся до вінницької міської ради з петицією про врегулювання руху на перехресті вулиць А. Шептицького та Сабарівського шосе. Він просить, розглянути ситуацію, що склалася при виїзді з мікрорайону «Академічний» та с. Шкуринці по вул. А. Шептицького в бік Сабарівського шосе. Адже мікрорайон розвивається швидкими темпами, збільшується потік транспорту і рух по вул. А. Шептицького в бік Сабарівського шосе постійно ускладнено. Утворюються постійні затори.

Також автор петиції пропонує варіанти вирішення проблеми:
1.Розширення проїзної частини вулиці А. Шептицького, транспортне сполучення вул. А Шептицького з Гніванським шосе, данні проекти передбачають значну витратну частину та термін реалізації.
2. Гарною альтернативою на сьогоднішній день може стати зміна пріоритетності руху на перехресті вул. А Шептицького та Сабарівського шосе, а саме головною дорогою зробити А. Шептицького.
3. Також можливе встановлення світлофору на даному перехресті і в тестовому режимі скоригувати потоки транспорту відповідно від його кількості по кожному з напрямів.

Петиція уже зібрала майже половину необхідних вподобань 169 з 350.

Попередня публікаціяКерівник поліції Вінниччини Іван Іщенко призначив двох заступників з Одещини
Наступна публікаціяВінничанина засудили на два роки з іспитовим терміном за сімейне насильство