Вінничанина засудили на два роки з іспитовим терміном за сімейне насильство

Вінницькою місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження щодо 39-річного жителя Вінниці, який вчинив злочини, передбачені ст. 126-1 (Домашнє насильство) та ч. 1 ст. 126 (Побої та мордування) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що правопорушник умисно, систематично вчиняв по відношенню до колишньої дружини психологічне насильство, яке виражалось у постійних словесних нецензурних образах, лайках, приниженнях, погрозах нанесення шкоди здоров’ю шляхом заподіяння тілесних ушкоджень та погрозах фізичною розправою над нею. Крім того, під час чергової сварки чоловік завдав потерпілій два удари кулаком руки у живіт.

Правову оцінку діям зловмисника надано Вінницьким міським судом, який визнав останнього винним у скоєнні інкримінованих злочинів та призначив покаранні у виді 2 років обмеження волі, на підставі ст. 75 ККУ – іспитовий строк 2 роки, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяВінничани просять у петиції врегулювати рух на перехресті вулиці А. Шептицького та Сабарівського шосе
Наступна публікаціяНа Вінниччині правоохоронці викрили нелегальних виробників антисептику. ФОТО