Іван Іщенко обіцяє будувати діалог з громадськістю Вінниччини

Сьогодні, 1 червня, в обласне управління поліції призначили нового очільника Івана Іщенко. Відсторонений генерал Юрій Педос став радником Міністра Внутрішніх Справ Арсена Авакова. Він відповідатиме за ведення інституту дізнання на території західного та центрального округів.

Тим часом, під управлінням поліції Вінницької області зібрались активісти, що прийшли за їх твердженням, поговорити з новопризначеним очільником поліції.

Іще з п’ятниці 29 травня у Вінниці з’явилась новина про імовірне призначення очільником Вінницької обласної поліції Івана Іщенка. Новина викликала резонанс, через заяви активістів про причетність Іщенка до антимайдану в Одесі 2 травня.

Іван Іщенко поспілкувався з активістами, журналістами та представниками ветеранських організацій. Він запропонував діалог у врегулюванні криміногенної ситуації в області та запевнив що непричетний до антимайдану.

«В тих подіях я як міліціонер робив все можливе щоб зберегти українське місто Одесу. Там була як справжня війна. Але я в кінці вже приймав рішення, затримували цих приверженців «Руського миру». І зберегли ми наше місто. І потім п’ять років я стояв на захисті української дежавності, українського міста Одеси», – сказав під час спілкування з активістами Іван Іщенко.

Новопризначений керівник обласної поліції пообіцяв вибудувати діалог з громадськістю та дати брифінг найближчим часом.

«Десь днями дам брифінг. Я буду до вас виходити, буду з вами розмовляти, я звик до цього. В нас теж в моєму рідному місті в області була активна така громадська позиція у громадянського суспільства. Я постійно до них виходив спілкувався, десь ми знаходили спільну мову іноді, ну по різному буває. Я тільки казав щоб усі ідеї не суперечили закону», – пояснив Іван Іщенко.

Попередня публікаціяНа Вінниччині розшукуються 16-річна жителька Гайсина Анастася Семенюк
Наступна публікаціяВідсьогодні в Україні будуть штрафувати за перевищення швидкості на дорогах