Вінничани святкують День вишиванки

Флешмоби до свята Дня вишиванки запустили Національна поліція у Вінницькій області та Донецькій університет. Привітала зі святом Вінницька міська рада, а рятувальники розмістили відео з виступом оркестру ГУ ДСНС Вінницької області, що приурочений Міжнародному дню вишиванки.

Долучайтесь до нашого флешмобу!  Єднаймося та зберігаймо культурну спадщину!», пишуть вінницькі поліцейські та пропонують розмістити у соцмережах власне фото у вишиванці з хештегом #моявишиванкамійгенетичнийкод #ДеньВишиванки #VyshyvankaDay

Донецький національний університет імені Василя Стуса запрошує взяти участь у фотоакції #ДонНУувишиванці. Щоб долучитися до акції, слід розмістити особисту фотографію у вишиванці з відповідним хештегом на своїх сторінках у соціальних мережах (facebook або іnstagram). Вишиванка – твій генетичний код!

Символ, генетичний код, душа нації. Вишита сорочка – тисячолітній оберіг українців і сучасний фешн-тренд. Унікальний візерунок підкорив увесь світ, але залишається знаком нашої ідентичності, любові і поваги до своєї землі. З Днем вишиванки, вінничани! Пишаймося рідним!, – пише на своїй фейсбук сторінці міські голова Вінниці.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на свято “Останнього дзвоника” онлайн
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліцейські зафіксували 55 фактів продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів. Фото