У Вінниці триває будівництво новітнього корпусу міської лікарні швидкої медичної допомоги. Відео

У Вінниці триває будівництво новітнього корпусу міської лікарні швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Масштаби серйозні – 3000 кв м площ. Але це не тільки комфортні приміщення за сучасними стандартами, а й передусім новітні технології, які будуть працювати для порятунку життя людей. Саме для того, щоб покращити якість медичної послуги для мешканців, ми і розпочали у 2017 році цей важливий проект.

Новий корпус, розрахований на 24 ліжка, буде у рази потужніший за відділення реанімації у першій міській лікарні, яке ми модернізували 3 роки тому.

Вінниця – єдиний обласний центр, який утримує на своєму балансі лікарню швидкої допомоги, у решті міст – це відповідальність обласної влади. І ми докладемо максимум зусиль, щоб завершити будівельні роботи у цьому році.

Лікарня швидкої допомоги: новий корпус

Будівництво новітнього корпусу міської лікарні швидкої медичної допомоги – наш пріоритет.Масштаби серйозні – 3000 кв м площ. Але це не тільки комфортні приміщення за сучасними стандартами, а й передусім новітні технології, які будуть працювати для порятунку життя людей. Саме для того, щоб покращити якість медичної послуги для мешканців, ми і розпочали у 2017 році цей важливий проект.Новий корпус, розрахований на 24 ліжка, буде у рази потужніший за відділення реанімації у першій міській лікарні, яке ми модернізували 3 роки тому. Вінниця – єдиний обласний центр, який утримує на своєму балансі лікарню швидкої допомоги, у решті міст – це відповідальність обласної влади. І ми докладемо максимум зусиль, щоб завершити будівельні роботи у цьому році.

Опубліковано Сергієм Моргуновим Середа, 29 квітня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці патрульні затримали правопорушника, який погрожував їм рушницею. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці на Тяжилові встановили сучасний закритий контейнерний майданчик