У Вінниці водій намагався «домовитися» з патрульними за 10000 гривень

У Вінниці водій намагався «домовитися» з патрульними за 10000 гривень. За спробу дати хабар патрульним водій може понести кримінальну відповідальність. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

За порушення правил дорожнього руху на вулиці Юківка патрульні зупинили автомобіль Fiat Doblo під керуванням 44-річного жителя Вінниці. Подія трапилась 24 квітня, близько 10-ї години. При спілкуванні з водієм патрульні одразу помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували проїхати до медичного закладу.

В наркодиспансері чоловік почав натякати, що хоче “домовитись” з патрульними і “вирішити” це питання, а невдовзі запропонував грошову винагороду в розмірі 10 000 гривень. Інспектори попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії, однак чоловік на це не зважав і продовжував наполягати на своєму. Для документування події охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Патрульні ж склали на кермувальника протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, оскільки в медичному закладі результат перевірки на приладі Drager показав, що в організмі чоловіка було майже в 10 разів більше алкоголю – 1,99 проміле.

Нет описания фото.
Попередня публікаціяНа Вінниччині фермер перекопує свій врожай цибулі бо її немає куди збувати. Відео
Наступна публікаціяДо землі наблизяться гігантській астероїд та комета