У Вінниці планують виготовляти апарати штучної вентиляції легень

У Вінниці планують виготовляти апарати штучної вентиляції легень. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов. Компанія UBC Group налагоджує виробництво апаратів штучної вентиляції легень. Запустити виробництво планують на заводі “Green Cool”.

– Їх випускатимуть на базі американських “ШВЛ Metronic”. За місяць-два проведуть відповідну сертифікацію. Ми розглядаємо можливість разом з керівництвом концерну UBC Group розміщення виробництва на заводі “Green Cool”, – зазначив Сергій Моргунов. – Це гарна новина вцілому для України, бо такі апарати зараз у дефіциті.

Як правило, вони закордонного виробництва, тож їх досить складно закупити. Саме виробництво вітчизняних допоможе зменшити конкурентну ціну і їх імпортне постачання.

Попередня публікаціяУ Вінниці з початку епідемії зареєстровано 161 лабораторно підтверджений випадок інфікування коронавірусом
Наступна публікаціяМери міст звернулись до керівництва “Слуги народу”: заплановані зміни до Виборчого кодексу антиконституційні і обмежують виборче право