У Вінниці швейна фабрика «Поділля» виготовляє захисні комбінезони для лікарів. ФОТО

У Вінниці швейна фабрика «Поділля» виготовляє захисні комбінезони для лікарів. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Вінницькі лікарні вже отримують костюми біозахисту, які шиють наші швейні підприємства. Сьогодні чергову частину замовлення – півтори тисячі комбінезонів – відвантажила фабрика «Поділля». Комплекти передали для медиків 1-ої та 3-ої міських лікарень.

Нагадаю, що ми організували виробництво медодягу на двох фабриках – «Володарка» і «Поділля». Загальне замовлення – на понад 17 тисяч костюмів. Але потреба у засобах захисту постійна. Тому хочемо забезпечити двомісячний резерв захисних костюмів для медперсоналу міських закладів охорони здоров’я – загалом це близько 50 тис. комбінезонів. Продовжимо співпрацю зі швейними підприємствами – це безпека лікарів і додаткова підтримка нашої легкої промисловості у непростих умовах.

Попередня публікаціяУ Вінниці представники благодійного фонду «Подільська громада» розвезли індивідуальні засоби захисту медикам лікарні Пирогова. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі. Фото