На Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку

На Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Колегія судів Гайсинського районного суду призначила  міру покарання  п’ятиразово судимому зловмиснику, який у лютому 2019 році, погрожуючи ножем, вчинив розбійний напад на 61-річну жінку. У потерпілої підсудний відібрав понад дві тисячі гривень.

Під час розслідування кримінального провадження слідством встановлено, що 22 лютого  близько 19.00 години підсудний  зайшов до будинку 61-річної жительки смт Шпиків. Погрожуючи ножем, чоловік відібрав у потерпілої 2370 гривень. Злочинця поліцейські затримали протягом години в районному центрі, він намагався виїхати з міста на таксі.

Правопорушник, який п’ять разів відбував покарання за майнові злочини – останній раз грабіж, вчиняв злочин в стані алкогольного сп’яніння,  
Оцінивши зібрані під час досудового розслідування докази, колегія судів визнала 37-річного чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), та призначила покарання  у вигляді позбавлення волі на строк сім років з конфіскацією майна. 

Попередня публікаціяНа Вінниччині понад 17 тисяч осіб похилого віку та інвалідів отримають продуктову допомогу
Наступна публікаціяУ Вінниці за добу поліцейські склали 18 протоколів за порушення карантинних обмежень