На Вінниччині понад 17 тисяч осіб похилого віку та інвалідів отримають продуктову допомогу

У Вінницькій області соціальну послугу догляду вдома отримують 17882 особи похилого віку в тому числі люди з інвалідністю. Від початку карантину соціальні працівники додатково виявили іще 184 одиноких людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які потребують допомоги, з них 104 стали клієнтами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) центрів надання соціальних послуг, повідомила у Фейсбук заступниця губернатора області Наталія Заболотна.

З 03.04.2020 року розпочато відвантаження благодійної допомоги від однієї з мереж продуктових магазинів, у вигляді продуктових наборів, вагою до 12 кілограм. Для Вінницької області виділили 17481 продуктовий набір.

Вже 6 тисяч 795 продуктових наборів роздали особам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують допомоги в самообслуговуванні.

Тим хто потребує допомоги потрібно звернутись на обласну гарячу лінію 0800216433 або залишити заявку на онлайн платформі https://bit.ly/2UGGFYd

«Хочу подякувати Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та усім соціальним працівникам, робітникам, волотнерам, які допомагають сьогодні тим, хто того потребує. У той же час, хочу нагадати про алгоритм дій та умови, яких потрібно обов`язково дотримуватись сьогодні аби не наражати на небезпеку себе та своїх клієнтів! Бережіть себе та своїх рідних», – звертається до жителів Вінниччини Наталія Заболотна.

Попередня публікаціяСудитимуть двох вінничан за розбійні напади на студентів з Індії
Наступна публікаціяНа Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку