На Вінниччині податківці зібрали з боржників понад 18 мільйонів гривень

Вжиті податковою службою Вінниччини до боржників заходи, додали зведеному бюджету 18,7 мільйонів гривень. Протягом січня – березня 2020 року підрозділами по роботі з податковим боргом Вінницької області за рахунок вжиття заходів до підприємств-боржників, забезпечено надходження до зведеного бюджету в сумі 18,7 млн грн. Із цієї суми   державний бюджет отримав 14,4 млн грн., місцевий бюджет – 4,3 млн грн.

У розрізі основних видів податків найбільші суми надходжень забезпечено з   податку на додану вартість – 11,7 млн грн., із плати за землю – 1,2 млн грн.,  податку на прибуток – 0,9 млн грн., податку з доходів фізичних осіб – 0,4 млн грн.

За рахунок реалізації майна боржників (рухомого і нерухомого, цілісних майнових комплексів, майна банкрутів) упродовж І кварталу нинішнього року. до бюджетів усіх рівнів спрямовано 1,4 млн. гривень. За цей же час, на виконання рішень суду, в рахунок погашення податкового боргу, стягнуто коштів з банківських рахунків 2,8 млн грн., за виконавчими документами, через органи ДВС – 0,1 млн грн. 

Таким чином на 01.04.2020 року податковий борг до зведеного бюджету (з урахуванням боргу банкрутів) складає 1 мільярд 22,1 млн. грн. При цьому найбільша заборгованість обліковується з податку на додану вартість – 345,4 млн грн., податку на прибуток – 148,8 млн грн., податку з доходів фізичних осіб – 138,5 млн грн., із плати  за землю – 137,6 млн грн, повідомляє сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області.

Попередня публікаціяУ Вінниці вихованці міського палацу дітей та юнацтва займаються рукоділлям онлайн
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліцейські склали 191 адміністративний протокол на порушників карантинних вимог