У Вінниці передали засоби захисту від спецфонду «СтопВірус» медикам швидкої медичної допомоги. ФОТО

У Вінниці передали засоби захисту від спецфонду «СтопВірус» медикам швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Саме вони, виїжджаючи на виклики, першими наражаються на небезпеку. Сьогодні Вінницька станція екстреної медичної допомоги отримала, серед іншого, 350 захисних комбінезонів та 200 щитків для обличчя, яких найбільше потребували лікарі. Це обов’язковий елемент «екіпірування» бригади, яка їде до пацієнта з підозрою на COVID-19. Бригади мають бути максимально захищені та впевнені у своїй безпеці. Тому такі важливі зусилля наших волонтерів та усіх благодійників, які долучаються до ініціативи «СтопВірус».

В середньому за добу «швидка» отримує близько 200 викликів від вінничан. Окрім того, станція обслуговує також мешканців Вінницького району та навіть транспортує тяжких пацієнтів з інших районів області.

Передача засобів захисту Вінницькій станції швидкої допомоги обласного центру медицини катастроф в рамках ініціативи СтопВірус

Опубліковано Сергієм Моргуновим Вівторок, 7 квітня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці впала ціна оренди житла
Наступна публікаціяУ Вінниці піймали «закладчика» у якого знайшли 227 згорток наркотиків