Шестеро за кермом напідпитку, а один зовсім нетверезий – результати нічного патрулювання поліції Вінниччини

За ніч з 24 на 25 лютого вінницькі правоохоронці склали шість протоколів за кермування в нетверезому стані. Рекордсменом став водій ВАЗу в якого перевищення норми алкоголю було у 12 разів. 

Патрулюючи автодорогу М-12 біля села Садове, 24 лютого, близько 22-ї години, інспектори помітили автомобіль ВАЗ 21099. Легковик рухався з порушенням ПДР.

Патрульні зупинили транспортний засіб. Спілкуючись з 40-річним водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник погодився пройти огляд на місці зупинки в присутності 2-х свідків. Результат виявився позитивним – Drager показав 2, 32 проміле, що майже в 12 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські склали на водія протокол за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП та винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (за неосвітлений номерний знак у темну пору доби) КУпАП.

Загалом, за минулу ніч патрульні виявили та притягнули до адміністративної відповідальності 6-х водіїв, що керували транспортними засобами у стані сп'яніння.

Попередня публікаціяНа Вінниччині презентували державну програму “Доступні кредити 5-7-9%”
Наступна публікаціяУ Вінницькому краєзнавчому музеї відкрили виставку «Буремні події Української революції 1917-1921 років на теренах Поділля»