Чи відчули вінничани зниження комунальних тарифів. ВІДЕО

Уряд впевнено обіцяє зменшення тарифів на комуналку.

Обіцяв зниження тарифів і Президент.

Іще коли балотувався одним з пунктів його передвиборчі програмі «Я розповім вам про країну своєї мрії» був такий пункт:


«Де бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунку за комуналку». 


Прем’єр міністр Олексій Гончарук, розповідаючи про ці перспективи, казав, що якщо на місцях прислухаються до рекомендацій Уряду, то звичайна українська родина уже за підсумками грудня зможе заощадити 300-400 гривень.  

Логіка така – ціна газу для населення і підприємств теплокомуненерго у порівнянні з попереднім опалювальним сезоном знизилася приблизно на 30% – на стільки ж мають змінитися цифри у платіжках. Але, це – “в ідеалі”. Ідеться, приміром, про опалення та гарячу воду, ціна яких на 70-80% залежить від вартості газу. А конкретні суми, начебто, залежатимуть від рішень та дій місцевої влади і підприємств, які надають ці послуги. 

Журналісти Прес-Поінт вирішили поцікавитись у вінничан чи відчули вони виконання президентом виборчих обіцянок, зниження комунальних тарифів та чи побачили зменшення сум у своїх платіжках? 

За підсумком, вінничани зниження комунальних тарифів не відчули, а деякі обурюються подвійною платіжкою на газ. Загалом, кажуть що так як і минулого року, лише за теплий січень здається вийшло заплатити, трохи менше. Ну і звісно не обійшлось без легендарної "собачки".

Отже, дивіться відео:

 

В кадрі: Вінничани та головний редактор "Вінниця Прес-Поінт" Катерина Гуфельд. Відео і звук Денис Колесник.

 

Попередня публікація42 позачергова сесія ОДА – співчуття від Тетяни Антонець : «Вони цю медицину кончать!». ВІДЕО
Наступна публікаціяУ Вінниці біля Спасо-Преображенського собору відкрили Меморіальну дошку в пам’ять про загиблих у районі проведення АТО/ООС. ФОТО