Підозрюваного у вчиненні «телефонних» шахрайств взяли під варту з можливістю внесення застави

У Вінниці підозрюваного у вчиненні «телефонних» шахрайств взяли під варту з можливістю внесення застави. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 24 січня Вінницьким міським судом обрано запобіжний захід підозрюваному у привласненні коштів громадян шляхом обману, якого 21 січня затримали вінницькі поліцейські. 

За словами заступника начальника Вишенського відділення поліції Владлена Рачкована, зловмиснику, який, представляючись поліцейським, привласнював кошти вінничан,  було оголошено про підозру у вчиненні трьох шахрайств.

Серед потерпілих – вінничанка, яка заплатила 7 тисяч доларів за звільнення сина з поліції, якого начебто затримали за вчинення ДТП.   Крім того, слідством встановлено, що зловмисник отримав кошти у розмірі 110 тисяч гривень у другої потерпілої, по третьому епізоду – 51 тисячу гривень.

Вінницьким  міським судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Одночасно визначено заставу у розмірі 42 тисячі 40 грн, після внесення якої затриманий може бути звільнений.

За вчинення цього злочину зловмиснику може загрожувати до трьох років позбавлення волі.  

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині велотрактор стане велосипедним символом Іванівської ОТГ
Наступна публікаціяУ Вінниці на території технічного університету інспектори були надзвичайно вражені жахливим станом благоустрою. Фото