На Вінниччині велотрактор стане велосипедним символом Іванівської ОТГ

На Вінниччині велотрактор стане велосипедним символом Іванівської ОТГ. Про це повідомляє видання Калинівка City. На святі гумору у Калинівці було чимало різноманітних чудасій. Одним з найпопулярніших експонатів, біля якого неодмінно хотіли сфотографуватись відвідувачі, був дивовижний чи то велосипед, чи то самокат.

Від свого творця він отримав ім’я «КОZАК БАЙК». Потужність цього двоколісного монстра «чотири москаля», тип мастила — «сало чорної свині», а для керування ним потрібно мати водійську категорію — «український козак».

Виготовив цей транспортний засіб заступник Іванівського сільського голови Ігор Лановий.
– Хотіли не лише креативно представити нашу громаду на святі гумору, — розповідає Ігор Лановий, — але й підкреслити, що впродовж останнього часу наша громада стала центром велотуризму на Вінниччині.
Коли влітку минулого року у нашій громаді проходило ралі на ретровелосипедах, ми виготовили доволі велику прищіпку. До тієї прищіпки потрібен був належний велосипед. Вийшов ось такий «КОZАК БАЙК».

– Це буде своєрідний велосипедний талісман громади, — каже заступник сільського голови, — адже у нас у нинішньому році відбудеться фестиваль «Янівські вихідні», в рамках якого знову влаштують велоперегони на ретровелосипедах «Le Voyage Vintage».

Попередня публікаціяВінниччина боротиметься за право бути батьківщиною «Щедрика». Відео
Наступна публікаціяПідозрюваного у вчиненні «телефонних» шахрайств взяли під варту з можливістю внесення застави