На Вінниччині у Ладижині працівники поліції затримали торговця метадоном. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

7 жовтня оперативники Ладижинського відділення поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності задокументували злочинну діяльність 39 – річного місцевого жителя, який займався збутом наркотиків. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

За словами начальника ладижинської поліції Андрія Лелеки, в ході проведення оперативної закупівлі наркотичної речовини зловмисника затримали. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання слідчі вилучили два пістолети, порох, банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги, згортки з метадоном та гроші.

Наразі правопорушник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вилучені заборонені речовини направлені на експертизу.

Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 10 років з конфіскацією майна.

Попередня публікаціяУ Вінниці перевірили транспортну компанію на дотримання протиепідемічних заходів: виявили багато порушень
Наступна публікаціяУ Вінниці розшукали 16-річного Михайла Голосенка