Осінь поволі наближається, і вже зараз вечорами приємно закутатись у м’який плед із чашкою ароматного чаю. А що може краще доповнити цей момент, ніж домашня випічка? Сьогодні поділимося з вами рецептом шарлотки з малиною, яка ідеально підійде до вечірнього чаювання.
Інгредієнти
Крок 1:
Збийте 6 яєць з 200 г цукру, 10 г ванільного цукру та ⅓ ч. л. солі.
Крок 2:
Поступово додавайте 200 г борошна в яєчну суміш, обережно перемішуючи тісто силіконовою лопаткою хвилеподібними рухами.
Крок 3:
Змастіть форму для випікання 10 г масла або 1 ст. л. олії та присипте її борошном, щоб утворилася французька сорочка.
Крок 4:
Вилийте тісто у форму, а зверху рівномірно викладіть 250 г малини.
Крок 5:
Випікайте шарлотку протягом 40 хвилин при 180 градусах у попередньо розігрітій духовці.
Крок 6:
Перед подачею за бажанням посипте випічку 1 ст. л. цукрової пудри. Смачного!