Вінегрет – це одна з тих страв, які завжди викликають бажання експериментувати. Направду, радянська версія цього салату нам не до вподоби, тому ми вирішили змінити рецепт, щоб надати йому абсолютно новий смак.

Замість горошку або квасолі радимо використати зелену сочевицю, а в заправку додати гострий перець для пікантності. Також додати трохи червоної риби, щоб зробити страву більш святковою. Результат вийшов неймовірно смачним, тож наполегливо рекомендуємо приготувати його вдома.

ІНГРЕДІЄНТИ

Сочевицю відваріть у підсоленій воді до готовності, що зазвичай займає 10-15 хвилин. Злийте воду і дайте сочевиці охолонути. Картоплю помийте і запечіть у духовці до готовності, остудіть і наріжте великими кубиками. Відварений буряк і солоні огірки також наріжте кубиками такого ж розміру. Цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Змішайте всі інгредієнти в мисці, зверху викладіть шматочки червоної риби і заправте рослинною (або оливковою) олією з гострим перцем. Прикрасьте зеленню.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 2 липня
Наступна публікаціяМода 2024: які жіночі сумки будуть на піку трендів