ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1
Розпочніть готування пасти: наповніть каструлю водою і доведіть до кипіння. Після додайте трохи солі і спагеті, щоб він відварився у киплячій воді. Не ламайте спагеті, просто помістіть його в каструлю. Готуйте приблизно 7 хвилин, поки вона не стане напівготовою.
КРОК 2
Розморозьте мідії, промийте їх і обсушіть. Після цього обсмажте їх на розігрітій сковороді з сумішшю оливкової олії (2 ст. л.) та вершкового масла (15 г). Додайте розплющені зубчики часнику та смажте ще 2 хвилини, помішуючи.
КРОК 3
Після обсмаження додайте на сковороду до мідій 30 мл білого вина та тушкуйте мідії ще 1 хвилину.
КРОК 4
Перед тим, як відкинути спагеті на друшляк, заберіть близько 70 мл води з каструлі, у якій варилася паста. Відцідіть спагеті від води і додайте до сковороди з мідіями, разом з 70 мл води з каструлі. Перемішайте.
КРОК 5
Посипте страву пармезаном (10 г), тушкуйте ще 2 хвилини і подавайте. За бажанням, можна прикрасити пасту нарізаною петрушкою (10 г).