У Парижі відбувся захоплюючий вечір української культури, в якому взяло участь співоче тріо “Любисток” з Калинівки на Вінниччині. Захід, що називався “Ukrainian Culture Night”, відбувся в Cité Internationale і зібрав разом творчі колективи з України.

Про це повідомляє Калинівська міська рада.

Талановиті артисти з Калинівки, Анастасія Яремчук, Софія Слабчук та Марія Яремчук, презентували свої вражаючі виступи, включаючи пісні “Лелеки”, “Чом ти не прийшов”, “Вишиванка” та “Черемшина”. Їхня музика відображала глибокий дух українського народного мистецтва та водночас переносила аудиторію у світ сучасних композицій.

Українська делегація також мала можливість відвідати видатні місця Парижа, включаючи Версальський палац, готель de la Marine, музей на набережній Бранлі, Тріумфальну арку та Ейфелеву вежу. Крім того, вони взяли участь у благодійному концерті на підтримку Збройних сил України у Польщі.

Організатори заходу, Comité de résident de la maison de L’Ukraine та волонтерська організація SafePoint.Paris, висловили важливість таких подій для розбудови культурних зв’язків між Францією та Україною. Вони закликали до активного поширення української культури на міжнародній арені для зміцнення культурного діалогу та взаєморозуміння.

Попередня публікаціяВінницький підприємець зібрав понад 10 мільйонів гривень на Марафоні для ГУР
Наступна публікаціяНа Вінниччині на унікальному кладовищі провели масштабну толоку