Гарбуз — один з найкращих продуктів осінньо-зимового сезону. Він дуже довго зберігається, а значить, ми точно встигнемо спробувати багато різноманітних страв із гарбуза. Якщо чіпси ви асоціюєте з картопляними скибочками, помиляєтеся, з гарбуза вони виходять ще смачніші, яскраво помаранчевого кольору і апетитні.

Для  приготування вам знадобиться:

Складові:

  • Гарбуз сквош 2 шт.
  • Тертий твердий сир – за смаком
  • Оливкова олія – за смаком
  • Морська сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. У велику каструлю влийте воду і доведіть до кипіння.
  3. М’якоть гарбуза наріжте на тонкі скибочки.
  4. Киньте скибочки гарбуза в киплячу воду і варіть 2 хвилини. Потім злийте воду і промийте гарбуз прохолодною водою.
  5. Видаліть зайву вологу з допомогою паперового рушника.
  6. Швидше за все вам знадобляться два дека. Застеліть їх папером для випікання. Викладіть рівним шаром гарбузові скибочки на невеликій відстані один від одного.
  7. Збризніть гарбузові скибочки оливковою олією, посоліть, посипте тертим сиром.
  8. Випікайте чіпси близько 15-20 хвилин.
  9. Охолодіть і подавайте до столу.
Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 11 жовтня
Наступна публікаціяФестиваль “Обжинки по-немирівськи”: Немирівська громада зібрала 13 тис. грн для ЗСУ